Hinnasto/ häät - Minna Alaspää

Hinnasto/ hääkuvaukset


KUVAUSPAKETTI 1. 

Kuvausaika 10 h

20-40 potrettia

300-500 peruskäsiteltyä kuvaa

Koevedosgalleriasta hääparin valinnan mukaan 7 kpl potrettikuvaa, joista tehdään 20x30 cm valokuvasuurennoksia. Suurennokset toimitetaan asiakkaalle 30x40 kehyspohjakkeissa, lahjalaatikkoon pakattuna.

1789,-


KUVAUSPAKETTI 2.

Kuvausaika 8 h

15-30 potrettia

200-400 peruskäsiteltyä kuvaa

Koevedosgalleriasta hääparin valinnan mukaan 5 kpl potrettikuvaa, joista tehdään 20x30 cm valokuvasuurennoksia. Suurennokset toimitetaan asiakkaalle 30x40 kehyspohjakkeissa, lahjalaatikkoon pakattuna.

1357,-


KUVAUSPAKETTI 3.

Kuvausaika 5 h

10-20 potrettia

150-200 peruskäsiteltyä kuvaa

Koevedosgalleriasta hääparin valinnan mukaan 3 kpl potrettikuvaa, joista tehdään 20x30 cm valokuvasuurennoksia. Suurennokset toimitetaan asiakkaalle 30x40 kehyspohjakkeissa, lahjalaatikkoon pakattuna.

847,-KUVIEN TOIMITUS:

Hääpäivää seuraavaan aamuun mennessä toimitetaan sähköpostin kautta 2-4 kpl matalamman resoluution somekäyttöön sopivaa mediatiedostoa.

Potrettien käsittelemättömät koevedokset on nähtävillä viimeistään viikon päästä hääpäivästä. Silloin hääpari pääsee valitsemaan ne koevedokset, mistä tullaan teettämään suurennokset. Kaikki nähtävillä olevat koevedokset jälkikäsitellään, ja valmiiden kuvien latauslinkki toimitetaan 2-4 viikon kuluessa hääpäivästä.

Valmiit suurennokset pohjukkeineen lähetetään lahjalaatikossa noin kuukauden kuluttua hääpäivästä.

Peruskäsiteltyjen, dokumentaaristen kuvien latauslinkit toimitetaan 3-5 viikon kuluttua hääpäivästä.


MAKSUEHDOT:

Heti kun hääkuvauksesta on neuvoteltu sähköpostitse, lähetetään sähköpostitse hääkuvaussopimus ja varausmaksu (300,-), laskussa on maksuaikaa 7 vrk. Varausmaksua ei palauteta hääkuvauksen peruuntuessa! Hääpäivää edeltävällä viikolla lähetetään sähköpostiin lasku, jossa on hyvitettynä koko varausmaksu. Loppusummalle on maksuaikaa 7 vrk.

Yli 1000,- kuvauspaketit on mahdollista maksaa kahdessa erässä ja yli 1600,- kuvauspaketit kolmessa erässä, kuitenkin niin, että summa on kokonaisuudessaan maksettuna viikon kuluessa hää-/kuvauspäivästä.


MUUTA:

Kaikki kuvat toimitetaan sekä mediatiedostoina l. resoluutioltaan somekäyttöön sopivina että täysiresoluutioisina, suurennuttamiseen tms soveltuvina.

Kuvausaika alkaa hääparin itsensä valitsemasta hetkestä; valmistautumisesta tai potreteista ennen vihkimistä tai vihkimisestä tms. Potretteihin suositellaan varaamaan riittävän paljon aikaa; tai hääohjelma rakentamaan väljemmäksi, että on mahdollista käydä ohjelmanumeroiden välissä kuvaamassa hääparia.

Asiakkaan koevedoksista valitsemat potretit toimitetaan lahjalaatikossa 20x30 cm valokuvasuurennoksina, kehyspohjakkeisiin kiinnitettynä (ulkomitat kokoa 30x40 cm). Lisäkuvia on mahdollista tilata samalla kun valitsee kuvauspaketteihin kuuluvan kuvamäärän. Lisäkuvat lähetetään paketteihin kuuluvien kuvien kanssa. Lisäkuvien hinnat, riippuen koosta ja kuvamäärästä, alkaen 50,-/ kuva.

Lisämaksua vastaan on mahdollista ostaa käsinsidottu kirja valkoisilla/ luonnonvalkoisilla kartonkisivuilla. Kirjan koko on A3 tai A4 ja kirja voi olla joko vaaka- tai pystysuuntainen (riippuen saatavilla olevan sivumateriaalin kuitusuunnasta). Kirjan vaaleansävyisessä kannessa on upotettuna kuvaajan valitsema potrettikuva koossa 14x18 cm tai 15x20 cm. Kirja voi olla tyhjillä sivuilla, tai niin sovittaessa voidaan tehdä valmiiksi kuva-albumiksi eli täyttää kuvilla. Kirjan hinta riippuu koosta, materiaalista ja sivujen määrästä, alkaen 150,-

Noin tunnin mittainen hääkuvauspalaveri pidetään viimeistään kahta viikkoa ennen hääpäivää. Mahdollisuuksien mukaan palaveri pidetään paikassa, missä potretit (tai ainakin osa niistä) halutaan kuvattavan. Palaveri on ideointia, kysymyksiä, inspiraatiokuvien katselua varten, lisäksi kuvaajan tavoittaa sähköpostitse, niin useasti kuin on kysyttävää.

Kahteen halvempaan hääkuvauspakettiin kuuluu matkakulut 200 km:n säteellä Jokioisilta, LounaisHämeestä (ylimeneviltä kilometreiltä laskutetaan 0,42,-/km). Kalleimpaan hääkuvauspakettiin kuuluu matkakulut kotimaassa.

Pitkän matkan, yön yli menevän kuvauksen matka- ja yöpymiskulut voidaan neuvotella.

Powered by SmugMug Log In