VALOKUVAUSHINNASTO (päiv. 2.1.2023):


KUVAUSPAKETTI 1 

5-8 kpl valokuvaajan valitsemaa peruskäsiteltyä värillistä kuvaa sekä somekoossa että täydessä koossa.

Kuvausaika noin 45 min.

179,-


KUVAUSPAKETTI 2

10-20 valokuvaajan valitsemaa peruskäsiteltyä kuvaa sekä somekoossa että täydessä koossa. Osa kuvista on mustavalkoisia, osa värillisiä, kuvaajan valinnan mukaan.

Kuvausaika 1-1,5 tuntia.

339,-


(Kuvauspaketin 1 ja 2 hintoihin sis alv ja matkakulut 30 km:n säteellä Latovainiosta Jokioisilta, ylimeneviltä kilometreiltä laskutetaan 0,53 €/ km.)KUVAUSPAKETTI 3


25-35 kpl valokuvaajan valitsemaa peruskäsiteltyä värillistä kuvaa sekä somekoossa että täydessä koossa. Osa kuvista on mustavalkoisia, osa värillisiä, kuvaajan valinnan mukaan. Kuvausaika 1,5-2 tuntia.

419,-KUVAUSPAKETTI 4


40-50 kpl valokuvaajan valitsemaa peruskäsiteltyä värillistä kuvaa sekä somekoossa että täydessä koossa. Osa kuvista on mustavalkoisia, osa värillisiä, kuvaajan valinnan mukaan. Kuvausaika n.2 tuntia.

449,-(Kuvauspakettien 3 ja 4 hintoihin sisältyy alv ja matkakulut 120 km:n säteellä Latovainiosta Jokioisilta, ylimeneviltä kilometreiltä laskutetaan 0,53 €/ km.)


Kaikki elämän merkkipäivät ja juhlat!


Dokumentaarinen ristiäiskuvaus, rippikuvaus, yo- tai valmistujaisjuhlakuvaus, vihkiminen, syntymäpäiväkuvaus, hautajaiskuvaus jne.

60-100 peruskäsiteltyä, dokumentaarista kuvaa, osa mustavalkoisia ja osa värillisiä, kuvaajan valinnan mukaan. Kaikki kuvat sekä somekoossa että täydessä koossa.

Kuvausaika n. 2,5-3 tuntia.

529,-


(Tähän hintaan sisältyy alv ja matkakulut 90 km:n säteellä Latovainiosta Jokioisilta, ylimeneviltä kilometreiltä laskutetaan 0,53 €/ km.)


Kysythän lisää, tai hintatarjousta kuvaukselle, mikä passaa sinun tarpeisiisi! Laita sähköpostia minna(at)paivakummunminna.fi.


Ystävällisin terveisin
Minna Alaspää, yrittäjä

Ammattivalokuvaaja

Dokumentaarinen valokuvaus (perhekuvaus, lapsikuvaus, pariskuntakuvaus, lemmikkikuvaus, hevoskuvaus jne)


Powered by SmugMug Owner Log In