VALOKUVAUSHINNASTO

16.5.2020 (hinnat sis. alv)


Ihanaa, kun olet tälle sivulle tullut! Kävithän jo katsomassa portfoliosta, miltä kuvani näyttävät?!


Olen yrittänyt koota hinnastooni ne, mitä eniten toivotaan ja kysytään. Mitään kuvauspakettia ei ole tarkoitettu vain yhteen ja ainoaan tarkoitukseen, joten sinulle sopivaa kuvauspakettia valitessa lienee helpoin miettiä:


- Kuinka paljon kuvia toivot saavasi, 

- Onko välimatkallamme merkitystä (pakettihintoihin kuuluvat kilometrimäärät vaihtelevat) ja

- Onko sinulla itselläsi joku paikka, missä kuvasi haluat otettavan, tai

- Voisiko kuvauksista tehdäkin koko perheen kesäisen retkipäivän, leikkeine, peleine ja eväineen tai

- Voisiko muuttaa tylsän ratsastuskilpailupäivän lemmikki- ja ystävä-/talliporukkakuvaukseksi tai

- Olisiko mukava tapa viettää päivää järjestämällä ystäväporukan yhteisen hyvinvointi- tai liikuntapäivän?


Olisi ihanaa kuvata sinua yksin, kaksin, perheen, lemmikin tai hevosen kanssa, miten sitten ikinä toivotkaan. Ihan parhautta olisi, jos saisin tulla kuvaamaan sinun arkeasi. 

Ei sen tarvitse olla suurta eikä ihmeellistä, että voi valokuvaajan pyytää, harvemminpa sitä elämäkään pelkistä hienouksista koostuu. Ehkäpä ne kuvat ihan siitä perusarjesta ovat ne tärkeimmät, sitten kun niitä joskus aikojen päästä katselee?


Sovitaan kuvaukset hetkeen, mikä on sinulle tärkeä. Ihan hyvin voit siis käydä kävelyllä lempipaikoissasi ja pyytää minut mukaasi. Ihan hurjan mielelläni tulen mukaanne leikkipuistoon, kuvaamaan lasten könyämistä, tai Korkeasaareen, tai teidän takapihallenne inkkaritansseja tanssimaan! 


Jos sinulla ei ole suurta ideaa kuvauspaikan suhteen, löytyy tästä minun kotipihasta ja lähistöltä hiekkakuoppaa, menninkäismetsää, lampea, harjua, peltoja ja mitähän vielä. Olet siis aina tervetullut tänne Jokioisille!KUVAUSPAKETIT I (Näiden hintoihin sisältyy matkakulut 30 km:n säteellä Latovainiosta Jokioisilta, ylimeneviltä kilometreiltä laskutetaan 0,42 €/ km.)


3 kpl valokuvaajan valitsemaa peruskäsiteltyä värillistä kuvaa somekäyttöön sopivassa koossa.

Kuvausaika n. 20 min.

59,-


5-8 kpl valokuvaajan valitsemaa peruskäsiteltyä värillistä kuvaa sekä somekoossa että täydessä koossa.

Kuvausaika 30-50 min.

119,-


10-20 valokuvaajan valitsemaa peruskäsiteltyä kuvaa sekä somekoossa että täydessä koossa. Osa kuvista on mustavalkoisia, osa värillisiä, kuvaajan valinnan mukaan.

Kuvausaika 1-1,5 tuntia.

237,-KUVAUSPAKETIT II (Näiden hintoihin sisältyy matkakulut 120 km:n säteellä Latovainiosta Jokioisilta, ylimeneviltä kilometreiltä laskutetaan 0,42 €/ km.)


25-35 kpl valokuvaajan valitsemaa peruskäsiteltyä värillistä kuvaa sekä somekoossa että täydessä koossa. Osa kuvista on mustavalkoisia, osa värillisiä, kuvaajan valinnan mukaan. Kuvausaika 1,5-2 tuntia.

277,-


40-50 kpl valokuvaajan valitsemaa peruskäsiteltyä värillistä kuvaa sekä somekoossa että täydessä koossa. Osa kuvista on mustavalkoisia, osa värillisiä, kuvaajan valinnan mukaan. Kuvausaika n.2 tuntia.

307,-


KUVAUSPAKETTI III (Tähän hintaan sisältyy matkakulut 90 km:n säteellä Latovainiosta Jokioisilta, ylimeneviltä kilometreiltä laskutetaan 0,42 €/ km.)


Kaikki elämän merkkipäivät ja juhlat! Dokumentaarinen ristiäiskuvaus, rippikuvaus, yo- tai valmistujaisjuhlakuvaus, vihkiminen, syntymäpäiväkuvaus, hautajaiskuvaus jne.

60-120 peruskäsiteltyä, dokumentaarista kuvaa, osa mustavalkoisia ja osa värillisiä, kuvaajan valinnan mukaan. Kaikki kuvat sekä somekoossa että täydessä koossa.

Kuvausaika n.3 tuntia.

359,-


Kuvaus- ja elämyspaketti I

Perheen päiväretki Jokioisille Päiväkummun tilalle.


Kuvausaika 3-4 h.

Yhteensä n.120 dokumentaarista, kuvaajan valitsemaa kuvaa. Osa mustavalkoisia, osa värillisiä. Kuvat sekä somekoossa että täydessä koossa.

Tervetuliaismaljat, lapsillekin sopivat.

Välipala 2-6 hlölle, tarvittaessa sisätiloissa. Omat grillattavat voi tuoda mukanaan eli on grillausmahdollisuus.

Kuljeskelemme yhdessä metsässä, pelloilla, halutessa kylän lapsiystävällisellä uimalammella ja harjualueella, samalla kuvaten.

Ihmettelemme kissoja ja koiraa, voimme käydä rapsuttelemassa poneja. On mölkkyä ja sulkapalloa, värityskirjoja ja saippuakuplia.

689,-


Kuvaus- ja elämyspaketti II

Trash The Dress-kuvaus/ Polttarikuvaus/ Naisten hyvinvointipäivä Jokioisilla Päiväkummun tilalla.


Kuvausaika 4-5 tuntia.

Yhteensä n.100 dokumentaarista, kuvaajan valitsemaa kuvaa. Osa mustavalkoisia, osa värillisiä. Kuvat sekä somekoossa että täydessä koossa. Kuvien latauslinkki toimitetaan kaikille paikalla olleille.

Tervetuliaismaljat ja välipala 2-6 hlölle, tarvittaessa sisätiloissa.

Kuljeskelemme yhdessä pelloilla, metsissä sekä maatilan pihapiirissä, samalla kuvaten.

Sauna voidaan lämmittää!

790,-.


Lisämaksusta saatavilla seuraavat:

Lounas/ päivällinen/ kakkukahvit jne.

Esim. liikunta- ja hyvinvointialan palveluja (esim. yhteinen kävelylenkki tai muu liikuntatuokio, luento ravitsemuksesta/ ajanhallinnasta/ tapojen muokkaamisesta jne).

Meikkaajan tekemä kevyt päivämeikki kuvauksia varten.


Pien- ja talliyrittäjien oma kuvauspaketti


Tarkoitettu yksinyrittäjille, joilla on pieni liikevaihto ja -tulos.

Kuvausaika 3-4 h

Kaikki kuvat ovat dokumentaarisia, eli kuvia yrittäjästä työssään, yrityksen toiminnasta jne. Kuvia on oikeus käyttää yrityksen ja yrittäjän omassa markkinoinnissa ja mainonnassa. Yhteensä 100-150 dokumentaarista, kuvaajan valitsemaan kuvaa. Osa mustavalkoisia, osa värillisiä. Kuvat sekä somekoossa että täydessä koossa.

390,- + alv

(Hintaan sisältyy matkakulut 200 km:n säteellä Jokioisilta, Lounais-Hämeestä. Ylimeneviltä kilometreiltä laskutetaan 0,42 €/ km.)


Jahka on sopiva löytynyt, tai tarvitset apua päättämisessä, laita minulle viestiä minna @ paivakummunminna.com!


Ystävällisin terveisin
Minna Alaspää, yrittäjä

Ammattivalokuvaaja

Dokumentaarinen valokuvaus (perhekuvaus, lapsikuvaus, pariskuntakuvaus, lemmikkikuvaus, hevoskuvaus jne)

Myös liikunnanohjaaja, ravitsemusvalmentaja ja kirjoittaja

Powered by SmugMug Owner Log In