Mitään kuvauspakettia ei ole tarkoitettu vain yhteen ja ainoaan tarkoitukseen, joten sinulle sopivaa kuvauspakettia valitessa lienee helpoin miettiä paljonko kuvia haluat ja missä haluat kuvattavan.VALOKUVAUSHINNASTO (päiv. 9.4.2022):


KUVAUSPAKETIT I (Näiden hintoihin sisältyy alv ja matkakulut 20 km:n säteellä Latovainiosta Jokioisilta, ylimeneviltä kilometreiltä laskutetaan 0,46 €/ km.)


3 kpl valokuvaajan valitsemaa peruskäsiteltyä värillistä kuvaa somekäyttöön sopivassa koossa.

Kuvausaika n. 20 min.

69,-


5-8 kpl valokuvaajan valitsemaa peruskäsiteltyä värillistä kuvaa sekä somekoossa että täydessä koossa.

Kuvausaika 30-50 min.

129,-


10-20 valokuvaajan valitsemaa peruskäsiteltyä kuvaa sekä somekoossa että täydessä koossa. Osa kuvista on mustavalkoisia, osa värillisiä, kuvaajan valinnan mukaan.

Kuvausaika 1-1,5 tuntia.

247,-KUVAUSPAKETIT II (Näiden hintoihin sisältyy alv ja matkakulut 120 km:n säteellä Latovainiosta Jokioisilta, ylimeneviltä kilometreiltä laskutetaan 0,46 €/ km.)


25-35 kpl valokuvaajan valitsemaa peruskäsiteltyä värillistä kuvaa sekä somekoossa että täydessä koossa. Osa kuvista on mustavalkoisia, osa värillisiä, kuvaajan valinnan mukaan. Kuvausaika 1,5-2 tuntia.

297,-


40-50 kpl valokuvaajan valitsemaa peruskäsiteltyä värillistä kuvaa sekä somekoossa että täydessä koossa. Osa kuvista on mustavalkoisia, osa värillisiä, kuvaajan valinnan mukaan. Kuvausaika n.2 tuntia.

327,-


KUVAUSPAKETTI III (Tähän hintaan sisältyy alv ja matkakulut 90 km:n säteellä Latovainiosta Jokioisilta, ylimeneviltä kilometreiltä laskutetaan 0,46 €/ km.)


Kaikki elämän merkkipäivät ja juhlat! Dokumentaarinen ristiäiskuvaus, rippikuvaus, yo- tai valmistujaisjuhlakuvaus, vihkiminen, syntymäpäiväkuvaus, hautajaiskuvaus jne.

60-120 peruskäsiteltyä, dokumentaarista kuvaa, osa mustavalkoisia ja osa värillisiä, kuvaajan valinnan mukaan. Kaikki kuvat sekä somekoossa että täydessä koossa.

Kuvausaika n.3 tuntia.

379,-Pien- ja talliyrittäjien oma kuvauspaketti


Tarkoitettu yksinyrittäjille, joilla on pieni liikevaihto ja -tulos.

Kuvausaika 3-4 h

Kaikki kuvat ovat dokumentaarisia, eli kuvia yrittäjästä työssään, yrityksen toiminnasta jne. Kuvia on oikeus käyttää yrityksen ja yrittäjän omassa markkinoinnissa ja mainonnassa. Yhteensä 100-150 dokumentaarista, kuvaajan valitsemaan kuvaa. Osa mustavalkoisia, osa värillisiä. Kuvat sekä somekoossa että täydessä koossa.

410,- + alv

(Hintaan sisältyy matkakulut 200 km:n säteellä Jokioisilta, Lounais-Hämeestä. Ylimeneviltä kilometreiltä laskutetaan 0,46 €/ km.)


Jahka on sopiva löytynyt, tai tarvitset apua päättämisessä, laita minulle viestiä minna(at)paivakummunminna.fi!


Ystävällisin terveisin
Minna Alaspää, yrittäjä

Ammattivalokuvaaja

Dokumentaarinen valokuvaus (perhekuvaus, lapsikuvaus, pariskuntakuvaus, lemmikkikuvaus, hevoskuvaus jne)


Powered by SmugMug Owner Log In